Pinnoitteet

Ehostus 10

Pinnoitteet

KORREK-autonhoitosarjan tarina alkoi vuonna 1963, jolloin KORREK Antisalt-ruosteenestoaineet tulivat markkinoille. Tuotenimi KORREK muodostuu sanoista KORroosion- ja RuosteenEstoKemikaalit. Ensimmäinen KORREK-autovaha lanseerattiin vuonna 1965. KORREKin asema suomalaisena autonhoitosarjana on vahva: tuotesarjasta löytyy kaikki tarvittava autonhoitoon. Kotimainen tuotekehitys takaa sen, että tuotteet soveltuvat varmasti käytettäviksi kotimaisissa olosuhteissa.

Korrek Pro
KORREK PRO Ceramic TFC Polymatrix

KORREK PRO Ceramic TFC Pro Quartz

KORREK PRO Pro Quartz on Suomessa ammattikäyttöön kehitetty kova ja kestävä Ceramic TFC-sarjan keraaminen pinnoite.

Ceramic TFC Pro Quartz suojaa pintaa tehokkaasti, vähentää naarmuuntumista ja peittää jo olemassa olevia naarmuja. Sillä voidaan korvata perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartzit. Pinnoitteella voidaan suojata kaikki maali-, muovi- sekä metallipinnat. Sillä voidaan suojata myös vanteet.

Pinnoite kuivuu muodostaen tiiviin ja lakkamaisen, kiiltävän pinnan. Pinnoite hylkii voimakkaasti vettä, likaa ja öljyjä sekä antaa suojaa syövyttäviä aineita ja UV-säteilyä vastaan.

Pro Quartz keraamisen pinnoitteen kesto on keskimääräisellä autonkäytöllä n. 2-3 vuotta.


KORREK PRO Ceramic TFC CURE

KORREK PRO Ceramic TFC CURE on ammattikäyttöön kehitetty huipputason keraaminen pinnoite.

KORREK PRO CURE on uuden sukupolven keraaminen elastomeeripinnoite ja sillä voi pinnoittaa lähes kaikki auton pintamateriaalit. CURE suojaa ne äärimmäisen kiiltävällä ja kestävällä tavalla. CURE pinnoitteen uskomaton kiilto, hydrofobisuus sekä kulutuksenkesto on markkinoiden ehdotonta huippuluokkaa. CURE korvaa kaikki perinteiset huokoslakkamenetelmät eli ns. sealerit ja quartz-pinnoitteet.

CURE:lla voidaan muodostaa myös erittäin paksuja kalvoja käsittelemällä pinta useampaan kertaan, kerrosten tartunnan kuitenkaan heikentymättä. CURE Ceramic TFC-pinnoitteella voidaan suojata myös auton vanteet.

CURE- pinnoitteen kesto keskimääräisellä autoilijalla on jopa yli viisi vuotta.

CURE ja samoin koko muu KORREK PRO Ceramic TFC-sarjamme on vuosien suomalaisen kehitystyön huipennus TFC- eli ohutkalvopinnoiteteknologiassa ja se valmistetaan Suomessa, Heinävedellä Berner Oy:n tehtailla.


Osoite


Lautamiehentie 3, 02770 Espoo

Sähköposti


Puhelin


050 412 21 91